Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl

Een lokale en persoonlijke samenwerking met Elings Craftbeer & Drinks

Elings Craftbeer & Drinks is een dranken groothandel gevestigd in het pittoreske dorpje Diessen. Het bedrijf, zo’n 40 jaar geleden opgericht, levert een breed scala aan dranken aan de traditionele horeca. Jos Bakkers, die in 1996 bij het bedrijf kwam werken en in 2003 samen met Christel toetrad tot de directie, heeft Elings gespecialiseerd in craft bieren. Een markt die de afgelopen tien jaar een enorme groei heeft doorgemaakt. Naast de lokale distributie is Elings ook actief in de import en verdeling doorgeheel Nederland van deze speciale bieren. Leermakers werkt nu al een aantal jaar samen met Elings en ontzorgt het bedrijf op diverse vlakken. We spraken Jos over deze samenwerking.

De samenwerking met Leermakers

Jos kwam Eric Leermakers in de periode van 2006-2008 regelmatig tegen op verschillende netwerkevenementen en recepties. Er was snel “een klik”. Toen Elings op zoek was naar een accountantskantoor dichter bij de vestiging, was de keuze voor Leermakers snel gemaakt. Het kantoor bevindt zich op slechts vijf kilometer afstand van Elings, wat zorgt voor korte lijntjes en persoonlijk contact. “Het is fijn om te werken met mensen die je kent en die lokaal gevestigd zijn,” zegt Jos.

Leermakers biedt Elings een compleet pakket aan diensten, waaronder de jaarrekening en loonadministratie. Maar de samenwerking gaat verder dan alleen de standaard boekhoudkundige taken. “Leermakers heeft een uitgebreid team van specialisten. Als mijn aangewezen adviseur Rob Bekkers ergens geen antwoord op heeft, kan hij altijd terugvallen op iemand uit zijn team voor gespecialiseerde kennis, of het nu gaat om arbeidscontracten of juridische zaken.”

Een vlot verloop

Volgens Jos verloopt de samenwerking met Leermakers bijzonder soepel. “Het feit dat je gemakkelijk kunt bellen en dat dingen snel geregeld worden, is erg prettig. Als er ooit een probleem is, wordt dat snel opgelost. Daarbij kan ik ook hun kantoor aan het Vrijthof in Hilvarenbeek laagdrempelig binnenlopen en word ik direct geholpen.”

Jos waardeert vooral het vaste contactpersoon dat hij bij Leermakers heeft. “Ik kan vertrouwelijk alles bespreken en hoef niet steeds het hele verhaal opnieuw te vertellen. Dat persoonlijke contact en de snelle oplossingen zorgen ervoor dat er bijna geen mogelijkheid is om ontevreden te zijn.”

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief